Pályázat

 

Gyakornokok alkalmazása a Marján Cukrászda Kft-nél

A Marján Cukrászda Kft. a „Gyakornokok alkalmazása a Marján Cukrászda Kft-nél” című, GINOP-5.2.4-16-2018-02882 azonosítószámú pályázata során 7 306 790.- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati kiíráson a GINOP keretében. A projekt keretében 2 fő foglalkoztatására került sor a cég egri székhelyén.

A felvett gyakornokok cukrász munkakörben kerültek foglalkoztatásra 2018. április 09. és 2019. április 24. között. A pályázatban elnyert támogatást a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek finanszírozására; a gyakornokok bér és járulékköltségeihez, valamint eszközbeszerzésre (1 db Escher PM 60-V bolygóműves cukrászati keverőgép) használtuk fel. A projekt megvalósítása során 1 szakember került kijelölésre, aki vállalati gyakornoki kapcsolattartóként szakmai, segítő, értékelő, utógondozó, a gyakornoki foglalkoztatást dokumentáló és teljesítményértékelői szerepkört töltött be a gyakornokok mellett. A szakképzésben megszerzett tudás és készségek gyakorlati hasznosításával kapcsolatos közvetlen foglakoztatói és gyakornoki visszajelzések biztosítása érdekében a projekt teljes időtartama alatt kapcsolatot tartottunk az Egri Szakképzési Centrummal. A projekt eredményeként létrejött új munkahelyen a támogatott gyakornokok 9 hónap alatt megszerezve szakmai tapasztalatukat, tovább foglalkoztatva hosszú távon erősíti a vállalatunkat.

A gyakornokok felvétele a foglalkoztatottak számának nettó növekedését eredményezte a felvételt megelőző 12 hónap átlagához viszonyítva. A projekt eredményeként 2 fő gyakornok, valamint 1 fő vállalati kapcsolattartó foglalkoztatása történt 9 hónapon keresztül. A projekt hozzájárult a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítéséhez, a fiatalok valódi munkatapasztalatot szerezhettek, ezáltal javult foglalkoztathatóságuk és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeik.

A projektet 2018.04.09-én kezdtük, a projekt fizikai befejezésére 2019.04.24-én került sor.

 

 

 

 


Technológiai fejlesztés a Marján Cukrászda Kft.-nél

Cégünk a „Technológiai fejlesztés a Marján Cukrászda Kft.-nélcímű, GINOP-1.2.2-16-2017-01839 jelű pályázata során 14.000.000.- Ft összegű támogatást nyert eszközbeszerzésre.

A pályázat során gyártó kapacitásuk javításához szükséges eszközbeszerzés valósul meg, mely 50%-a az Európai Regionális Fejlesztési Alapból (ERFA) és hazai központi költségvetési előirányzatból kerül finanszírozásra.

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2018.06.30.

A projekt során beszerzésre kerül 1 darab Krumbein TKSM –R+L820-OLM automatikus torta és süteményszeletelő berendezés, 1 db Univerzális ládamosogató gép (Típus: LP4 S8 TR Plus), 1 db Sveba Dahlen C 252típusú gázüzemű forgóállványos kemence, 1 db tányér és pohár mosogató gép (Típus: GS50 Eco), melyek eredményeként képesek leszünk megrendelőink megnövekedett igényeit kielégíteni.  A fejlesztés eredményeként hatékonyabbá válik tevékenységük, ami az energia és anyaghatékonyságban is kifejezésre kerül; így működésük környezetterhelése is csökken, elősegítve ezzel a hosszú távú környezeti fenntarthatóság megteremtését.

Az eszközök beszerzése hozzájárul a szolgáltatás minőségének növeléséhez, mert a korszerű, magas műszaki színvonalú, csúcstechnikát képviselő eszközök üzembe helyezésével növekszik a rendelkezésünkre álló eszközállomány minőségi összetétele. A gépek hatékony működésének köszönhetően a szolgáltatás önköltsége is csökken, így hozzáadott-értéke növekszik, tehát javítja a technikai felkészültséget, versenyképességet és erőforrás-hatékonyságot.

 

 


Gyakornokok alkalmazása a Marján Cukrászda Kft-nél

A Marján Cukrászda Kft. a „Gyakornok alkalmazása a Marján Cukrászda Kft-nél” című, GINOP-5.2.4-16-2016-00665 azonosítószámú pályázata során 5.255.509.- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati kiíráson a GINOP keretében. A projekt keretében 2 fő pályakezdő foglalkoztatására került sor a cég egri telephelyén.

A felvett gyakornokokat cukrász munkakörben foglalkoztattuk 2016. augusztus 27. és 2017. június 07.  között. A pályázatban elnyert támogatást a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek finanszírozására; a gyakornokok bér- és járulékköltségeihez, valamint eszközbeszerzésre használtuk fel. A projekt megvalósítása során 1 szakember került kijelölésre, aki vállalati gyakornoki kapcsolattartóként szakmai, segítő, értékelő, utógondozó, a gyakornoki foglalkoztatást dokumentáló és teljesítményértékelői szerepkört töltött be a fiatalok mellett. A szakképzésben megszerzett tudás és készségek gyakorlati hasznosításával kapcsolatos közvetlen foglakoztatói és gyakornoki visszajelzések biztosítása érdekében a projekt teljes időtartama alatt kapcsolatot tartottunk az egri Szakképzési Centrummal. A projekt eredményeként létrejött új munkahelyeken a támogatott gyakornokok 9 hónap alatt megszerezve szakmai tapasztalatukat, tovább foglalkoztatva hosszú távon erősítik a vállalatunkat.

A projekt hozzájárult a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésük elősegítéséhez, a fiatalok valódi munkatapasztalatot szerezhettek, ezáltal javult foglalkoztathatóságuk és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeik.

honlapon való megjelenés_Marján Cukrászda Kft (2)