Technológiai fejlesztés

Technológiai fejlesztés a Marján Cukrászda Kft.-nél

Cégünk a „Technológiai fejlesztés a Marján Cukrászda Kft.-nélcímű, GINOP-1.2.2-16-2017-01839 jelű pályázata során 14.000.000.- Ft összegű támogatást nyert eszközbeszerzésre.

A pályázat során gyártó kapacitásuk javításához szükséges eszközbeszerzés valósul meg, mely 50%-a az Európai Regionális Fejlesztési Alapból (ERFA) és hazai központi költségvetési előirányzatból kerül finanszírozásra.

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2018.06.30.

A projekt során beszerzésre kerül 1 darab Krumbein TKSM –R+L820-OLM automatikus torta és süteményszeletelő berendezés, 1 db Univerzális ládamosogató gép (Típus: LP4 S8 TR Plus), 1 db Sveba Dahlen C 252típusú gázüzemű forgóállványos kemence, 1 db tányér és pohár mosogató gép (Típus: GS50 Eco), melyek eredményeként képesek leszünk megrendelőink megnövekedett igényeit kielégíteni.  A fejlesztés eredményeként hatékonyabbá válik tevékenységük, ami az energia és anyaghatékonyságban is kifejezésre kerül; így működésük környezetterhelése is csökken, elősegítve ezzel a hosszú távú környezeti fenntarthatóság megteremtését.

Az eszközök beszerzése hozzájárul a szolgáltatás minőségének növeléséhez, mert a korszerű, magas műszaki színvonalú, csúcstechnikát képviselő eszközök üzembe helyezésével növekszik a rendelkezésünkre álló eszközállomány minőségi összetétele. A gépek hatékony működésének köszönhetően a szolgáltatás önköltsége is csökken, így hozzáadott-értéke növekszik, tehát javítja a technikai felkészültséget, versenyképességet és erőforrás-hatékonyságot.