marjan cukraszda logo

Rólunk

elemen
elemen
marjan cukraszda rolunk

1999-ben kezdtük cukrászdánkat kis létszámmal, nagy lelkesedéssel. Mellette egy éttermet üzemeltettünk 17 éven keresztül, de a privatizációban nem sikerült megvásárolni. Ezt az űrt pótoltuk a cukrászdával.

Ekkor vállaltuk közösen a családdal (édesapám, édesanyám, húgom és jómagam), hogy belevágunk Egerben egy több éve üresen álló cukrászda üzemeltetésébe, mivel édesapám első tanult szakmája a cukrászat volt, és ez mindig is a szíve csücske maradt.

Megállapodtunk a tulajdonos céggel, hogy kibéreljük a helyiséget, majd hamarosan már a nagytakarítás közepette voltunk, ami 1 hónapig tartott. Az indulásához még ingóságainkat is feláldoztuk, de sikerült elindulni. Ekkor alakítottuk ki az első logónkat, és a cukrászdánk barátságos belsőterét.

A 2000-es években nekünk is, mint mindenkinek, több lábon kellett állnunk. Működtettünk még egy üzemi konyhát is 14 éven keresztül párhuzamosan a többi egységgel.

Miután az éttermet fel kellet adnunk, már csak a konyhára és a cukrászdára összpontosítottunk, majd a cégnek, akitől a cukrászdát béreltük tőkére volt szüksége, más beruházáshoz, és felkínálták nekünk a cukrászdát megvásárlásra. Ezzel mi éltünk is.

Nagyon lassan haladtunk a létrán felfelé, aztán felismertük a lényeget: nekünk egy vállalkozást kell csinálni, de azt nagyon odafigyelve, tökéletesen. Feladtunk mindent, és csak a cukrászdában dolgoztunk.

A terv bevált, gyorsan fejlődni kezdtünk, és sok sikerünk, élményünk is lett, ami hajtott minket. Megszerettek az egriek is és a visszatérő kiránduló turisták is.

marjan cukraszda marjan sandor
marjan logok

2014-ben édesapám, átadta a stafétabotot húgomnak és nekem, mi pedig 2015-ben modernizáltuk egy kicsit a cukrászda egyes részeit, de főleg a vendégteret. Ekkor lett az új logónk az új dizájnhoz, a cukrászdánk második generációs képviseletében. (Reméljük, hogy lesz harmadik generáció is.)

Kollégáinkkal egy igen ütőképes rugalmas csapatot alkotunk. Célunk a hagyományok megőrzése a modernizáció mellett. Követjük az igényeket, és nem ismerünk lehetetlent. Folyamatos képzéseken veszünk részt, és korszerű modern gépeket igyekszünk beszerezni. Úgy érezzük, értékelik is a vendégek az igyekezetünket.

2022-ben is csináltunk egy nagyobb lélegzetvételnyi fejlesztést, ami a legnagyobb lépés volt cukrászdánk életében. Azt gondoljuk, a következő fejlesztés már a következő generáció feladata a családunkban.